lördag 27 september 2008

Vem ska bli besökare nummer 1000?

Bloggen utvecklats och blivit mer och mer populär, det har blivit en mötesplats för pojkar som gillar innebandy och för flickor som tycker om skvaller. I vilken kategori vi ska räkna in Mikael Karlsson är ännu oklart. The Loverboyz är oerhört stolta och glada över den positiva respons vi ständigt möts av när vi kliver ner i sporthallens korridorer, men frågan är om det inte värmer extra mycket när Niklas Jihde skickar en hyllning till bloggen på mail.

Blir du besökare nummer 1000? Hör av er så ordnar vi fram ett pris..


Ikväll vankas det match i JA (Junior Allsvenskan) då Huddinge kommer och besöker Lambohovshallen. 16.30 är det sagt att domaren ska blåsa igång matchen. Många har i sina diverse bloggar uttryckt sin vrede över att en match av denna rang spelas just i Lambohov då de tycker att hallen inte håller måttet. Jag är inte villig att hålla med! I Lambohovhallen kan man skjuta, det kan man inte i sporthallen och i Lambohovshallen kan man passa en boll utan att den fräts sönder av golvet vilket den gör i sporthallen.
Vi tittar in i spåkulan och spår fram en tuff match med många duster och kamper. Meningen "Vafan ere me re?" kommer nog användas flitigt av Huddinge spelarna medans Libkens spelar svarar "ääh hörrö du, inget va". Kort och gott en väldigt spännande match att se ifram emot, vi hoppas förstås att den slutar till Libkens favör!



PEACEEEEEEEEE <3 The Loverboyz

Inga kommentarer: