onsdag 24 september 2008

Tottes fula knep

Hans namn nämndes i tidningen, hans stil satte sin prägel på samtliga i sporthallen, hans doft, hans charm, ja - Hans helhet förförde även Torbjörn Johansson. Joacim Westling har nu börjat träna med The Others!

Givetvis är detta något som vi alla ser positivt på då Joacim är en figur som både syns och hörs i Herr 2. Han är omtyckt av samtliga och har gjort stora framsteg i utvecklingen, därför unnar vi honom detta. Dock vill jag påstå att jag anar en viss oro hos Major Totte då han märkt att KFUM Bloggen är läst av väldigt många. Vår policy är att hänga ut och göra andra till åtlöje (om de förtjänar det) och här ser Totte sin chans att slippa att hamna i rampljuset.

Genom att "värva" Joacim till The Others träningar tror Totte att Joacim kommer att bortse från allt huller och buller som sker inom Herr 1-s gränser. Detta kan även vara ett enormt felsteg av Totte då Joacim har en kort stubin och inte tolererar en petning, även om det handlar om att petas av självaste Simon Cocozza. The Loverboyz vill alltså ge ett varningens finger åt samtliga i Herr 1 att när Joacim är på plats så skall ni hålla er i kragen - eller hamna på bloggen!

Det sägs även att Kakan bojkottat kvällens träning då han brutit ihop helt hemma i Linghem efter att ha hört beskedet om Joacims uppflyttning. Vi sökte Kakan i hopp om kommentar om detta men storebror Martin svarade i telefon och sa:
"Stör inte, jag sitter på msn" *klick*

Det ska bli intressant att se hur framtiden kommer att se ut de närmaste veckorna. Menar Major Totte allvar, eller är allt bara en bluff?


Finn ett fel


XoXo
The Loverboyz

1 kommentar:

Anonym sa...

jag ser detta som en ypperlig möjlighet att få fram lite inside information. Bland annat kan jag berätta att Doung Ha alltid tar chicken nugget's på Donken. Är det nuggetsen som lägger grunden till vaderna? Mer om detta i framtida inlägg!