söndag 28 september 2008

Seger mot Månsarp 5-4

Då klockan slagit 13:30 på söndagseftermiddagen så befann sig ett gäng poänghungriga pojkar (och Linus morsa) i en buss utanför Linköpings Sporthall, redo för en färd ner mot Norrahammar i Småland. Där väntade Månsarp i sina lila fina kläder. När vi kom dit så möttes vi av blommor och liveband som sjöng välkomstsånger, det kom fram små dvärgar utklädda till Janne Svensson som delade ut godis åt alla i LIBK och inte minst så blev Wahla äntligen av med oskulden med hon som stod i kiosken.

Matchen då? Jo, det här var en match som verkligen var våran match redan från början. Vi höll i taktpinnen men trots det så lyckas Månsarp vinna period 1 med 3-2.
Våra mål gjordes utav självaste The Loverboyz.

I period 2 så verkar det som att den ena Loverboyen inte fick tillräckligt med russin och druvsocker i pausen, så han får en snetändning och skjuter den andra Loverboyen på ett väldigt känsligt ställe vilket medför att denne inte kan spela på ett par minuter då han lider av smärta. Perioden vinns dock utav LIBK som lyckas få in 2 kassar till. Ett av Kakans 92 skott går äntligen in och han förklarar efter matchen att känslan var lika skön som när han kramade en igelkott för 12 år sen. Igelkotten hette för övrigt Sigge, konstaterade Kakan bestämt!

Vi går in i period 3 med en 4-3 ledning och vi känner oss starka. Månsarp lyckas trots det kvittera och det kändes väldigt tungt då vi haft hur mycket chanser som helst att kunna avgöra tidigare i matchen. Vi ångar på och till slut får vi utdelning. Oskar gör sitt snyggaste mål någonsin då en back lyckas sparka in den under sin egna målvakt. Ett riktigt skitmål, men OJ OJ OJ vad vi var värda den här segern!

Nu ser vi fram emot måndagens träning då alla är väldigt spända över att se vad Tommy har ett erbjuda. Han har nämligen lovat alla något speciellt, han vill dock inte avslöja vad det är.