fredag 12 september 2008

Eftersnack

Klockan 20:00 igår kväll samlades två trupper i Linköpings Sporthall. Herr 1 och Herr 2. Hetset hade inte riktigt börjat förrän huvudcoach för Herr 1 Torbjörn "Romabögen" Johansson glider in i vårat omklädningsrum och rent utav stjäl våran älskade DJ. Vi såg redan nu svagheter hos Herr 1 som tvingas använda sig utav vår trupp för att kunna besegra oss. Vi vet inte vad Torbjörn hade att erbjuda... men DJ, du ska veta att du är förlåten trots att du tackade ja till Torbjörns erbjudande och vi hoppas att du snart är på benen igen, utan Roma-halsduk.

Matchen i sig är lite böljande fram och tillbaka. Stora delar av matchen har Herr 1 väldigt mycket boll samtidigt som vi får jaga efter den. Sedan vänder bilden och helt plötsligt får Herr 2 lira runt bollen och känna självförtroende. Känslan var skön, då man ser ryssimporterade Micke.K och Linköping/Ölandssonen Palmefors jaga boll. Herr 1 har en spelare som heter Kjistijan Jöjansson, kommer närmast från Wyzla Krakow i den Polska ligan. Vi måste nästan konstatera att han var, tillsammans med Johan Gustafsson i Herr 2, en av planens giganter.

Slutresultat i denna match blev efter 4 perioder av rullande tid 6-3 till Herr 1 efter att Intersports VD Andreas Järnefeldt zorrade sig förbi alla spelare och avslutat med en så kallad biljardstöt in i öppet mål. Detta sker efter att han mutat samtliga i Herr 2 med gratis tårta på nästa klubbkväll hos Intersport samt att han lovat att sjunga nationalsången i Sporthallen på vår seriepremiär mot Lillån den 19 september. Välkomna dit då!

I övrigt så får vi tacka Herr 1 för en välspelad match. Tack även till den gulklädda herren med pipa som gjorde en väldigt bra match och såg till att vi hade massor med utvisningar.

Signerat, The Loverboyz

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjistijan Jöjansson från Motala, wöj, haha status!

Anonym sa...

ere träning imorgon eller?

Anonym sa...

Nae verkar inte så