torsdag 11 september 2008

Stefan "Släden" Ekvall - Erfarenheternas man

Titta hit nu, Erik och övriga oskulder i denna värld! Stefan Ekvall har, vid sidan om sitt Guitar Hero spelande och lyxresor till Thailand, under en längre period arbetat med ett projekt som han gärna kallar för "Manlig expertis". Det är en videofilm som skall hjälpa ensamma själar och nyblivna 15-åringar att "få till det", så att säga! Stefan är, som vi alla vet, en riktig Gene Simmons med sina hittills 2349 ligg.

- Tanken med den här videofilmen är att det ska bli lättare för osäkra killar att våga ta steget framåt istället för bakåt. Det händer alltför ofta i dagsläget att killar inte riktigt tror på sig själva, och är rädda att göra bort sig helt enkelt, därför har jag nu lanserat "Manlig expertis", sa Stefan när vi ringde upp honom för en kommentar. The Loverboyz ringde även upp en sorgset ensam själ vid namn Erik Magnusson, 23 år gammal.... och oskuld.

Erik
Hej, det är Erik.

T.L
Hejsan Erik, det är The Loverboyz här...

Erik
Nämen hej! Hur står det till?

T.L
Jo, tack det är bra. Vi skulle vilja prata med dig angående "Manlig expertis", som lanseras nu i September månad.

Erik
*Skratt* Jag har redan förbeställt den på ginza.se

T.L
Jaså, tror du att du kommer att ha någon användning för den?

Erik
Jag tror inte... jag vet! Jag går in i en ny tid nu.. en ny era! Jag räknar med ungefär 3 ligg per vecka efter att jag studerat den här filmen! Det säger mamma i alla fall...

T.L
Du tycker inte att du sätter lite höga mål nu?

Erik
Absolut inte! Tänk som Gunde Svahn, ingenting är omöjligt!

Erik verkade väldigt lycklig och framför allt lättad över att filmen snart lanseras. För att ni läsare ska få ett litet smakprov på vad Stefan Ekvall har att erbjuda så har The Loverboyz filmat ett litet klipp från lagfesten, då Stefan bjöd oss alla på ett av sina tips som även finns med i filmen. Vi hoppas att filmen hjälper Erik på traven och önskar honom all lycka till i framtiden!


XoXo

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fick lagets Don Juan (Mårten) en förhandstitt på "Manlig expertis" i augusti månad, med tanke på de framgårngar han har skördat under september månad?

Anonym sa...

haha det måste vara så :P

Anonym sa...

Hur gick matchen igår mellan våra två herrlag?

Anonym sa...

LIBK Herr 1 - LIBK Herr 2 slutade 6-3 efter fyra perioder av rullande tid. (1-1,2-0,1-1,2-1)