torsdag 6 november 2008

Blogmasters of Sweden

Som ni kanske märker så har kfumgossip, eller "The Goz" som man också kan säga, inte varit alltför riklig när det gäller inlägg den senaste tiden. Det finns flera orsaker till detta men huvudorsaken är då att The Loverboyz spenderat mycket tid i Stockholm tillsammans med Isabella Löwengrip (a.k.a BlondinBella). Den 27-e oktober fick T.L mottaga en inbjudan till "Blogmasters of Sweden"-galan där vi då varit nominerade i 3 kategorier. Vilka det gäller vill jag inte gå in på i dagsläget.

Väl under galan träffade vi även på bloggkollegan, tillika tränaren - Pär Wahlström. Vår första tanke var att även han fått en inbjudan till galan för att få sin blogg uppmärksammad, men av att döma på Pärs utstyrsel (Leg-ins, slapp vit t-shirt och blå peruk) så märkte vi direkt att Pär var här som servitör. Årets Blogg-gala var nämligen bemannad av hedersmedlemmarna från Pridefestivalen och Wahla var givetvis snabb med att anmäla intresse.

Nåväl, det slutade lyckligt för The Loverboyz då vi tog hem 2 av de tre nomineringar vi fått och den ena Loverboyen fick även spendera natten på Berns Hotel tillsammans med Nalle Knutsson.

Innebandyn då? Vi spelade, som många vet, mot Oskarshamn i söndags. Det slutade med seger 6-2 efter 6 mål av Stefan Thorsson, som nu satsat rejält på att ta en plats i lagets backuppsättning! Träning ger resultat, det visar Thorsson denna match. Skotten vinns överlägset av LIBKEN och matchen vinns väldigt rättvist. Inget utav lagen spelar bra, sämst på plan var nog Oskar Kerstis. Fulast var Johan Fredriksson.

http://www.innebandysnack.se/ pågår det en hel del snack där vi hittills har sluppit undan de mesta mothuggen. Oftast pratas det om Wahlas pojkvän Fredrik Åhlberg samt hur otroligt bra Axberg är och hur lite Östra förtjänar att vinna serien bara för att de gillar att partaja. The Loverboyz har valt att ta avstånd från allt som skrivs på dessa hemsidor runtom i innebandysverige - men det betyder ju inte att Ni måste göra det! Seså! Börja hetsa nu!

Puss på er alla! L-skar er <3
The Loverboyz

Inga kommentarer: