måndag 24 november 2008

Annorlunda måndagsträning

Eftersom väldigt många har spelat innebandy ca 5 gånger varje vecka i snart 2-3 månader så tyckte tränare Tommy att det var dags för en liten "paus" - så ikväll spelade vi fotboll!

En liten snabbsummering av kvällens inomhusturnering:

Vinnare - Lag Röd (Årsta, Ito, Fågeln, Ekvall och Tommy)

Loosers - Lag Svart (Bosna, Wille, Skåne, Jonas och Cry-baby-Erik)

WannabeRonaldinho (utan att lyckas) - Stoffe

Mest hatad av sitt eget lag - Stoffe

Äckligast fötter (barfota) - Hobby

Mest hatad av sitt eget lag 2 - Wille efter straffmissen

Skytteligavinnare - Olle såklart

Under denna turnering kände nog alla att någon saknades. Det var liksom tomt på nåt sätt! Någon som alla vill krama och som alla vet att han alltid kramar tillbaka med mycket kärlek. Vart var han, den gröna hulken från Ånestad?

The Loverboyz vet! De vet allt! Efter en stor efterforskning som pågått sen 23:00 ikväll så har vi lyckats köpa en Pre-Release av Hulken Andys kommande musikvideo som han jobbat på ikväll. Det var därför han inte kunde komma. Vi gav 250 000 kronor samt Wahla till hemsidan "Paparazzi videos" för att få tag på Andys senaste hit. Eftersom vi sålt Wahla så kan vi nog räkna med att han dyker upp på hemsidan inom kort, förmodligen fastbunden med både armar och ben bakom ryggen samt med ett äpple i munnen. Vi lovar att dela med oss om vi får tag på videon!

Hur som helst - Här är en trailer av Hulken Andys nya musikvideo "Touch me everywhere, please"



XoXo

T.L

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har ett sakfel i det här inlägget. Det kanske inte var medvetet men det var inte mig ni sålde, det var rättigheterna till min skiva! Åtminstone var det så dom uppfattade det, jag sitter nämligen på jobbet.

Det finns faktiskt en skiva i ett tiotal exemplar som jag gjort på min svensexa! Ni kna få en ledtråd, "The Essential Pär Wahlström". Hittar ni den inte innan kanske jag spelar den på avslutningsfesten...

The Loverboyz sa...

Jaså? Vi ska göra allt vi kan för att hitta den!

Om inte, så räknar vi med att den spelas upp på någon slags avslutningsfest! =)

Anonym sa...

Pär Wahlström feat. The Quuer Chorus tolkar Ozzy - The Essential