söndag 9 november 2008

Nästa stopp: Norrköping

Innan vi går in på grislaget, så tänkte jag skriva några rader om matchen som utspelades tidigare idag i sporthallen mellan Linköping IBK - Trosa.

Matchen slutade helt orättvist 12-2 till våran fördel. Resultatet speglar inte matchen för fem öre, Trosa dominerar och har ständigt tryck nere i våran zon. Dock så lyckas vi få in en och annan strumprullare vilket var tur, för de 3 livsviktiga poängen höll på att glida oss ur händerna. Bäst på plan i ett väldigt sönder tränat Libken var Kakan och ZorroB. Målskyttet fördelades ut på ett antal spelare allt ifrån Westling som gjorde 3st (2st framåt & 1st bakåt) till William som sparkade in 2st.

Redan på tisdag vankas det match igen, då vi åker till Östergötlands svar på Stockholms Rinkeby - Norrköping. I Norrköping väntar ett gäng pojkar som nyss kommit in i puberteten som är grymt taggade, och verkligen vill visa att dem är bäst i Östergötland. Tänkte saxa lite från IBF Norrköpings tränares blogg!

"På Tisdag får vi fint besök iform av Linköping IBK Ungdom. Östergötlands bästa juniorlag enligt många och även om Linköping är storfavorit i matchen mot oss så kommer vi göra allt som bara är möjligt för att knipa poäng. Vi har hemmaplan, vi möter ett Linköping som är piskade att vinna för att ta sig vidare och vi kommer slita som djur. Tror på en väldigt rolig och underhållande match. Jag kan hålla med om att Linköping är solklara favoriter, men att dem är bäst i Östergötland väntar jag med att uttala mig om tills efter våran match."

Enligt oss ligger favoritskapet på IBF Norrköping, helt klart.

Käka taggtråd nu grabbar! / teh loervbozy

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skotten: STOFFE 42, Trosa 10

Anonym sa...

var faktiskt bara 41 skott horunge