torsdag 13 november 2008

Inför Sävsjö hemma

Innan säsongen startade så var Sävsjö ett lag som absolut skulle vara med att slåss i toppen. Deras 8 första matcher har väl inte riktigt levt upp till förväntningarna, och det som alla frågar sig mest är - Vart är poängkungen Johan Bjerholm?

Johan Bjerholm har med sin bror Rickard Bjerholm varit farliga för samtliga motståndare genom alla år, och har även legat i topp av poängligorna. I år har de dock inte imponerat.

Jag vet inte riktigt vad som har gått snett faktiskt. Jag får ju samma frukost av mamma varje morgon, den frukosten som jag ätit ända sen 1997, och det är först nu som det börjat gå dåligt, konstaterar Johan när vi ringer upp honom för en kommentar. Brorsan Rickard hade bara ett budskap att ge oss...

T.L
Hur är känslan inför lördagsmatchen, Rickard?

Rickard Bjerholm
Du, jag har bara en sak att säga till dig... Och det är: Jag heter ROBERT BJERHAG! Och min bror heter JOAKIM BJERHAG! Hör du det, din lilla ***unge?

Vi vet inte riktigt varför Rickard blev så upprörd, inte heller varför han lade på strax därefter. Hur som helst, dessa två herrar får vi se upp med på lördag.

Hur ser läget ut på LIBK-sidan då? Träningsveckan har varit ganska bra, vi har verkligen inte saknat William Linderfalk, som har uteblivit från samtliga träningar. Som vanligt så har han fullt upp med skolan. Rykten säger även att han nyligen fått sitt husdjur som pappa Nils hade lovat. Familjen Linderfalk har som grundregel att man får välja ett eget husdjur när man lärt sig stava - William knäckte koden förra veckan och fick sig en alldeles egen guldfisk!

I övrigt ser läget stabilt ut, ingen laguttagning har gjorts ännu men mycket talar för att Guldklimpen från Trollhättan ska spela med The Others, frågan är om vi tillåts att ha med honom i vår trupp under lördagen eller om han har blivit alldeles för bra för oss den här veckan!

LIBK mot Sävsjö, Lördag klockan 17:00! Be there or be queer (Wahla)
PUZZ

The Loverboyz

Inga kommentarer: