onsdag 19 november 2008

In med båren - ut med dåren

Lördagens drabbning mot Sävsjö slutade i förlust. Det måste vara vår allra sämsta insats på hela det här året. Sävsjös också, dom sög lika hårt som vi gjorde! Efter matcher vill ju alla alltid att någon ska ta tag i eftersnacket och ge sina synpunkter på saker och ting som sker under matchens gång, och vem kan vara bättre att fråga än William Linderfalk?

William har stora meriter inom tv och övriga sportprogram där han flertalet gånger gästat TV4-as Fotbollskanalen för att dela med sig av sina magnifika skildringar av sportens värld! The Loverboyz hamnade lyckligtvis i samma bil som Mr Linderfalk och tog då givetvis tillfället i akt och skapade en filmad intervju med superstjärnan!

Innan ni tittar på denna intervju vill The Loverboyz starkt påpeka att vi inte står för någonting som sägs i denna intervju!




Vi ber om ursäkt för att intervjun i stort sett är filmad upp-och-ner! William menade att om vi filmar normalt så kommer alla se att det är han, och då kommer Poppy bli arg och slå honom på nästa träning!

Tack för denna gång! Puzz <3

The Loverboyz

Inga kommentarer: