torsdag 23 oktober 2008

Årets derby i Östergötland...

... vankas fredagen den 24 oktober. Matchen mellan nyuppflyttade Mjölby IBK och ungtupparna i Linköpings IBK går av stapeln klockan 19:30 i Lagmanshallen, Mjölby.

Läget i LIBKEN inför denna match ser ganska stabilt ut. Vi har med oss en 6-3 seger ifrån senaste matchen mot Tranås och laget ser i stort sett oförändrat ut. Den evigt unge Martin Larsson fortsätter att spela med oss, det efter att varje spelare i laget har betalat denne 20 kronor var. Han menade att det är bra med 20-lappar när man besöker La Scala på fredagar.

Den enda förändringen som görs är väl att superstjärnan Källström kliver in i laget igen efter en veckas frånvaro p.g.a en kraftig förkylning.

I motståndarlaget hittar vi många profiler. Niclas Johansson, som förra året spelade för KFUM och fick lämna klubben i och med att hans hårdsatsning med bandet "Rock kings" som är beläget i Mjölby befinner sig alltså denna kväll i motståndarlaget. Övriga namn att se upp med är Kristoffersson, Karlsson, Sandblom och poängkungen Karsk.

Denna kväll kan sluta precis hur som helst. Det är en match mellan två bra lag med lite olika spelstilar. Golvet i mjölby sägs vara ganska halt eftersom man glömt rensa ordentligt efter senaste inspelningen av "Stjärnor på is" (Där vi för övrigt kan se LIBK-ikonen Johan F tillsammans med Marie Serneholt) The Loverboyz tänker denna gång inte ge sig på en tippning, må bästa lag vinna helt enkelt!

Väl mött till, förhoppningsvis, en publikfest i Lagmanshallen!

XoXo
The Loverboyz

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, han till höger ser precis ut som jag minns Tommy...

Anonym sa...

Olle / Westling, write about the victory! senaste inlägget kan inte vara om en match som var käss :)