onsdag 15 oktober 2008

En resa till Mjölby

Då vi fick reda på att Östgötalaget skulle möta Mjölbys div 2-lag så satte Poppy gasen i botten mot Mjölby, med sig i bilen fick han 4 vilsna själar. Vi sökte svar på livets gåtor i bilen utan att lyckas. Poppys 30 cm morsa visade sig då ha en samling kristna låtar på en skiva som Gezza hittade i handskfacket. "Underbart!" tänkte vi, som alla har förflutet i den Kristna Föreningen för Unga Män (så att Duong förstår: KFUM)

Glädjen i bilen steg lika fort som Wahlas p*nis gör varje kväll vid midnatt och vi alla insåg genast att om vi går hand i hand mot nya mål så är vi oslagbara.

"Räck mig din hand, vi har samma väg att gå"




På fredag har vi match mot Tranås och det ryktas om att LIBKEN Fan Club ska finnas på plats. Dock är staben inte så stor som vi har förväntat oss eftersom Fansens ordförande William Linderfalk inte har haft så mycket tid att arbeta med detta (han har otroligt lite fritid då skolan tar upp mycket utav den)
Vi fick ändå lite smakprov på vad som komma skall från läktarplats!



Väl mött på fredag! IBF Tranås står för motståndet och starttid är 19:30!

Visste du att: Om "Antal minderåriga du har haft sexuellt umgänge med" hade varit en gren i OS hade Niklas Jägare varit regerande Olympisk Mästare sedan 2004. (Strax före Kerstis)

Kramizzar The Loverboyz <3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Senaste omröstningen var för lätt, då det endast finns en i laget som är så vit.

Anonym sa...

UNDERBART MED SEGER GUBBAR!!!

Anonym sa...

Händer det inget i laget längre?