torsdag 30 oktober 2008

Innebandy - En fantastiskt rolig sport!

Bloggandet har fått komma i andra hand nu i veckan p.g.a diverse uppgifter på annat håll. Bland annat har den ena Loverboyen fått i uppdrag att rädda en blogg i dekis, vilken och vems bloggen det är vill vi inte gå ut då den redan så sargade bloggen kanske till och med försvinner på länklistan på klubbens hemsida! Nog om detta.

Den gågna helgen spelades två matcher. På fredagen åkte vi till mjölby för ett prestigefyllt derby, det hela slutade tråkigt nog med en 8-6 förlust. Många har olika åsikter om matchen, men en sak är säker det bor en magnifik innebandyspelare i Andreas Christoffersson. The Loverboyz var självfallet på plats för att beskåda denna underbara innebandytillställning. Vi tycker att 8-6 inte alls speglar matchen, Libken hade klart fler kvalificerade målchanser och borde nog dragit det längsta strået i denna match. Det som avgjorde matchen var Christoffer Molander som med 4st självmål och den gammla klassikern "Glidande Sälen" i eget målområde som ledde till 2st minuter på botbänken, självklart de 2 sista minuterna av matchen med! But we blame Akon.

Efter den bittra förlusten, så satte vi oss på bussen till Kungsör för att möta Cirkus Åhlberg. Poppy som under hela lördagen tränat på att skjuta mot rätt mål med Claes-Uno hemma i vardagsrummet var nog mest taggad av oss alla!! Vi får se ett heltaggat Libken ta tag i matchen redan från första tek, vi tar också mycket rättvist ledningen efter en strumprullare från eget hörn som letar sig in via 5 klubbor och ett lillfinger upp i krysset, målet var signerat Ändy. Efter det rullar det på, vi går ner oss lite i andra för att sedan höja oss i tredje och vinner matchen utan att direkt glänsa. Fredrik Åhlberg, seriens poängkung, går mållös från planen, enligt ryktet står han hemma på garageuppfarten och övar på att zorra på backhand med en hand baklänges på ett ben, allt för att göra det så svårt för både han själv, motståndarna samt medspelarna.

Nu väntar härnäst match hemma mot Craftstaden på söndag, och det ser minst sagt bra ut.
Så väl mött i Sporthallen på söndag då ytterliggare 3 sköna poäng ska spelas hem.

L-O-V-E-R-B-O-Y-Z-<-3

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag är bäst

Anonym sa...

och så ni vet kunde jag ju inte delta i dagens match mot a-laget för jag ramlade ur min barnstol under middagen. :(

Anonym sa...

Bra coachat mot Kungsör

Anonym sa...

poppy 3 inlägg? kul att ni skriver igen! snyggast på plan igår: firma Westling / Olle

Anonym sa...

aa nice me inlägg:D..keep em coming..hur gick matchen igår?

Anonym sa...

Torsk med 10-0tror jag det blev :P