torsdag 9 oktober 2008

Inför Vimmerby borta..

Då en uppsättning av pjäsen Emil i Lönneberga skulle utspelas i Vimmerby Sporthall på den tänkta matchdagen, blev matchen flyttad till torsdag (läs idag).
Laget som under senare tid drabbats av diverse förluster av hårdskjutande backar (Westling avstod ett par träningar pga. att ljumskarna spökar) samt Linköpings egen Emil i Lönneberga - Anton "Kakan" Karlsson - som blivit "uppflyttad" till The Others. Det speltekniska geniet Johan "Gezza" Gustafson är även borta då det är något fel på hälen hans. Dock så ska det inte vara någon fara med Westling som räknar med spel under torsdagen.
För att fylla upp Kakans och Gezzas platser har vi håvat in Doung Ha från The Others samt den levande legenden Martin Larsson. Två riktigt duktiga spelare!
In i truppen kommer även Jacob den lömska skåningen, The Loverboyz hörde med Jacob om hur hans känsla var inför debuten dock så kunde vi inte höra ett ord vad han sa.

Laget tränade lite smått igår och det såg väldigt bra ut måste vi säga, fart och fläkt träningen igenom tyder på ett otroligt matchsug. The Loverboyz tror på vinst 2-6.


The Loverboyz

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hittat min cykel!

Anonym sa...

vilket sammanträffande årsta! min är nämligen stulen :P hmmm

Anonym sa...

Kul att se att några av er hittat till sporthallen igår! Synd att vi inte kunde spela hem en vinst bara.

linkopinginnebandy.blogg.se