lördag 20 december 2008

3 sköna poäng mot Turzhellä

Kan taggningen bero på att Poppy äntligen höll käften framför kassen innan vi skriker "KROSSA!" ? Vi får hoppas på det, och även hoppas att Poppy forstätter knipa igen framför kassen tills vi/om vi förlorar igen.

Matchen var väldigt bra genomförd av oss, bortsett från i stort sett 18 minuter av andra perioden. Matchens inledande 22 minuter ägs utav oss helt och hållet och vi ledde med 3-0 inför andra perioden. En andra period som startar i ungefär samma tempo som första och Stoffe får ett friläge samt en chans att "knyta ihop säcken" (som Linus så snyggt hade uttryckt sig). Dock har Stoffe inte tagit sina anabola idag och missar detta, eller snarare så gör målvakten en monsterräddning!

Tredje perioden blir hysterisk åt båda hållen och jag tror att publiken fick valuta för sina 40 kr som de betalat för att få komma in i värmen - Ellfolks Arena. Våran kära nummer 11, Cry-Baby-Erik får vid ställningen 6-5 till oss med bara minuter kvar att spela TVÅ FRILÄGEN. I första friläget gör han en så kallad buttending på domaren istället för att avsluta mot mål. I andra friläget vägrar han avsluta då han menar att Johan Fredriksson inte fixar fram några nya blad som Erik så gärna vill ha. Samtliga i laget blir väldigt besvika på Erik och jag tror inte att någon pratade med denne under hela bussresan hem. Hur som helst så vann vi matchen och vi fick en segerintervju med bloggens ansikte utåt (dock ingen Loverboy) William "Röd drake 2" Linderfalk . . .

Under bussresan upp till Eskilstuna så tillverkade The Loverboyz en liten påse med matrester, såser, skräp och Jimmy Blixt-s mens för att sedan ge denna till matchens kalkon. Valet var inte svårt - det blev Erik Magnusson.